Erfarenhet

Alla Hoodifoods kockar har en gedigen erfarenhet av matlagning. De allra flesta har en professionell bana bakom sig med fullständig kockutbildning och flera års arbete i olika restaurangkök. Några är också entusiastiska hobbykockar som är självlärda och suger åt sig allt nytt på området. Flera av våra kockar driver Hoodifood-kockandet vid sidan om sitt “vanliga” jobb medan andra har trappat ner men vill hålla fast vid sin passion, nämligen matlagning.

Miljö

Hoodifoods mat lagas i kockens hemmakök. Alla kök inspekteras av Hoodifoods köksmästare och följer de regelverk som finns för tillredning av mat i hemmamiljö. Hoodifood är ett registrerat livsmedelsbolag. Alla kockar följer ett särskilt utarbetat egenkontrollprogram.
Läs mer om Miljö och Hälsa

Utbildning

Alla kockar utbildas inom Hoodifoods matkoncept. Alla genomgår också ett utbildningsprogram med ett digitalt prov inom livsmedelshygien som kvitto på att kunskapen är den rätta.

 

Läs mer
Kvalifikationer

Hoodifood ansvarar för att alla kockar och kök håller rätt nivå för att kunna leverera rätt mat på rätt sätt. Hoodifood träffar alla kockar och gör hembesök.

  • Köken kontrolleras
  • Utbildning i miljö och hälsa
  • Utbildning i Hoodifoods matkoncept

Bli Kock

Häng med och bli kock i vårt härliga nätverk av hemmakockar! Laga mat & tjäna pengar från ditt hemmakök! Stor passion för matlagning & älska att serva kunder är de viktigaste egenskaperna.

*Obligatoriska fält