Vi är passionerade matlagare med erfarenhet från de absolut bästa restaurangerna i Sverige. Vi älskar god, vällagad och nyttig mat från alla världens hörn.

Vi är noggranna, smaksäkra och pålitliga. Vi är passionerade kockar som drivs av nöjda kunder. Läs mer vad som krävs för att bli kock här.

Vår vision är att bygga en plattform där alla finner och kan beställa bra mat på ett enkelt och effektivt sätt. Prisvärd mat som man med gott samvete kan servera till sig själv och sin familj, alltså utan att tulla på smak, råvarukvalitet eller näring. Vår vision är att ge alla tillgång till bättre mat vart man än bor eller befinner sig.

God, nyttig & prisvärd!

Vår matfilosofi

Vår matfilosofi kan förenklat sägas med tre ord: God, nyttig & prisvärd! Alla våra rätter lagas från grunden med rena råvaror (helst från Sverige). Den har högt näringsvärde och den får oss att må bra, vara friska och leva längre. God balans i vår kost är lika viktigt som bra balans i livet. Variationsrik och vågad där vi ofta lånar rätter och smaker från andra delar av världen. Vi äter mycket vegetariskt och grönt.

01 Vällagad mat från grunden
02 Högt näringsvärde
03 Balanserad kost
04 Autentisk mat från olika kulturer & länder
05 Prisvärd
06 Härligt smakrik & grymt god
VILL DU / NI VARA MED? Är du själv sugen att vara med på nåt hörn? Skicka oss ett email på hello@hoodifood.com och skriv lite om dig själv och vad du kan bidra med.