Vi är passionerade matlagare med erfarenhet från de absolut bästa restaurangerna i Sverige. Vi älskar god, vällagad och nyttig mat från alla världens hörn.

Vi är noggranna, smaksäkra och pålitliga. Vi är passionerade kockar som drivs av nöjda kunder. Läs mer vad som krävs för att bli kock här.

Vår vision är att bygga en plattform där alla finner och kan beställa bra mat på ett enkelt och effektivt sätt. Prisvärd mat som man med gott samvete kan servera till sig själv och sin familj, alltså utan att tulla på smak, råvarukvalitet eller näring. Vår vision är att ge alla tillgång till bättre mat vart man än bor eller befinner sig.

God, nyttig & prisvärd!

Vår matfilosofi

Ärlig mat lagad från grunden på bra råvaror med omtanke om oss själva och vår omgivning. I första hand väljer vi svenska råvaror i säsong, gärna ekologiska och alltid med utgångspunkten att de har producerats på bästa sätt för djur och natur. Vi väljer att äta mindre och färre portioner av animaliskt protein, väljer protein av en hög kvalitet och varierar kosten för att få ett högt näringsinnehåll.

01 Vällagad mat från grunden
02 Högt näringsvärde
03 Balanserad kost
04 Autentisk mat från olika kulturer & länder
05 Prisvärd
06 Härligt smakrik & grymt god
VILL DU / NI VARA MED? Är du själv sugen att vara med på nåt hörn? Skicka oss ett email på hello@hoodifood.com och skriv lite om dig själv och vad du kan bidra med.